8 thoughts on “Apskaft”

  1. Hörde just på radion att en förälder till ett barn i vi-i-femman hade gjort gester för att hjälpa till (läs fuska). Var det era motståndare som fuskade blir det rematch, utan publik. =) Nyheten kom från radio sjuhärad och det var det laget som vann det gällde.

  2. Jag knatade in till receptionen, full av oråd. Den var inte ens bemannad… Så kom det en dam, jag frågar och får ett meterbrett leende till svar. “Nej, det är imorgon. Du är lite tidig.”
    Grr.

  3. Det cirkulerar i vissa åkerikretsar en apokryfisk skröna om företaget som rullade in en fullastad lastbil med utställningsutrustning på ett mässområde, bara för att mötas av beskedet att mässan de skulle ställa ut på inte skulle avhållas förrän året därpå. (Vet inte om storyn är sann, men den är kul och säkert inte osannolik.) Så det kunde varit värre…

  4. Min farsa åkte en vecka för tidigt till en truck-kurs en gång för lääängesen. Kalmar-Gislaved tur och retur helt i onödan.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *