Åkej, då blir det bejkon

Råkade skriva in en punkt om en baconfilm i min att göra-lista. Det genererade blixtsnabbt två kommentarer, så jag får väl börja med det.

Den här filmen publicerar jag av fyra anledningar:

  1. För att fira att Xtian vaknat ur sin juldvala.
  2. För att skapa opinion. McDonald’s i Sverige kommer inte att lansera den produkt som reklamen handlar om, åtminstone inte i år. Genom att visa filmen här, kanske jag kan piska upp lite efterfrågan så de ändrar sig.
  3. För att jag älskar bacon.
  4. For at jeg elsker dette landet.

Så, nu börjar filmen. Och håll ut: det börjar lite bekant, första halvan är en recyclad svensk reklamspot. Andra halvan är nyproducerad.

{vidavee id=”4689″ w=”420″ }

3 thoughts on “Åkej, då blir det bejkon”

  1. Tack för att du firar oss, och med en film till och med… Mycket bra film med 2 avslut, ett för varje burgare.

    Däremot vet jag inte om BaconGourmet tilltalar så mycket – hur mycket jag än gillar bacon. Den ser ut att ta taskigt bröd. Och dessutom ligger baconet UNDER köttet…(lite som att ha apelsinmarmeladen ovanpå osten på en rostad macka….lika fel det…).

    Men hur eller hur, hela Redaktionen är rörd av din omtanke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *