Peppar-Caca-Cola

Är det sant, det jag hör? Att Coca-Cola planerar en cola med smak av pepparkaka?

Nej, med största sannolikhet inte. Och med lika stor sannolikhet har ryktet sitt upphov i en tämligen skickligt foto-shåppad bild, föreställande en Coke-flaska med en alternativ etikett, försedd med pepparkaksgubbe och hela paketet.

Så nu sitter jag mest och funderar på hur det skulle smakat. Och jag har mina aningar: jag tror det är en Dr. Pepper. Doctuh Peppuh. Fast stolpe ut, typ.

Skulle kunna bli schysst.

Eller kräkmedel.

En liten uppdatering: Här har jag skrivit om när jag drack riktig pepparkaksläsk i USA.

5 thoughts on “Peppar-Caca-Cola”

  1. De hade slut på coca-cola på 1½ liters flaska på local ica idag. Det är visserligen butiken som gud glömde och djävulen förnekade tidvis men det här lär det dröja innan jag glömmer.

    Jag har inte gillat någon av de smaksatta colorna. Vanilla Coke trodde jag var ett stort misstag. Hur kan NÅGON tycka att det HÄR är gott typ? Och jag är ändå mycket förtjust i vanilj.

  2. Jag tyckte vaniljcolan var helt vidrig. Är inte så helsåld på Coke överhuvudtaget, mer Pepsi i så fall. Och jag gillade verkligen Pepsi Twist, den med citronsmak. Men den verkar vara väck nu.

  3. Stackars Coca-Cola, jag skulle inte bli förvånad om de drog till med nåt desperat såhär i juletid när hela Sverige bälgar i sig julmust!
    Förutom att köpa upp julmustproducerande bryggerier då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *