Jag har åtta minuter på mig

Sedan är strömmen slut i datorns batteri.

****Så där långt hann jag, sedan tog batteriet slut. Trots att datorn utlovade åtta minuter, så var batteriet i princip tomt. Och adaptern jag köpte på Clas Ohlson fungerar inte. Det sitter två plaststift i vägen, så sladden till datorn går inte i.

Sedan jag skrivit den där första meningen har jag ätit kvällsmat 04.30 svensk tid (mycket god kyckling- och tortillasoppa) sett på TV, sovit, vaknat 04.30 lokal tid, sett på mer TV, duschat, ätit frukost (mer om den senare), vandrat runt en ganska lång sväng och… (trumvirvel som följs av fanfar) köpt en ny adapter!

Jag har fått mitt liv tillbaka, och ska snart återkomma med mer, men först ska jag skajpa familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *