Français, s’il vous plait

Tog mig till McDonald’s idag för att testa den nya franskinspierade burgaren Le Deluxe. En burgare av 100 procent nötkött med aioli, tomatsås, cheddarost och grillad lök.

Och jag blev besviken. Igen. Anledningen är densamma som nästan alltid: Sååå bild-35.pngmesigt. Jag undrar nästan om mina smaklökar lagt av, men det har de ju inte. Jag känner ju att man tänkt rätt för de goda smakerna finns där, men är alldeles för klena. Varför är det så här varje gång? Det är så utslätat, smakar nästan ingenting. Man får verkligen känna efter och det ger inga återköp. Stort plus dock för brödet som är ett frasigt ciabatta.

Som avslutning var jag förstås tvungen att satsa på en annan nyhet på McDonald’s: kaffe med kanelbulle. Kaffet på restaurangen i byn där jag bor var faktiskt riktigt gott, men bullen var nätt och jämnt tinad.

Sammanfattningsvis blev det hela till en ganska trist upplevelse, även om jag faktiskt hittade en intressant artikel i dagens GP, som låg slängd på bordet där jag satte mig…

2 thoughts on “Français, s’il vous plait”

  1. Good blog you’ve got here.. It’s difficult to find quality writing like yours these days.
    I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *