En spänn kan det väl vara värt

17.49 damp det ned i min e-postlåda.

Mejlet från SJ Prio.

Det statliga järnvägsbolaget deklarerar högtidligt att man nu börjar sälja biljetter på Tradera. Utropspris en spänn.

“Detta kan bli ett riktigt klipp för dig som ska ut och resa!”

Klipp? I min ω.

(Ursäkta, men jag kunde inte låta bli. De här specialtecknen i WordPress är ju helt underbara.
Det där var omega. Fast det ser ju ut som nåt helt annat.)

Den enda som kommer att göra klipp på detta är Tradera. Och galningar som kan tänka sig att åka när ingen annan vettig människa vill. Trots detta kommer jag förstås att snegla på Tradera nästa gång jag ska till Tokholm. Jag är ju en galning, men det visste ni förstås redan.

One thought on “En spänn kan det väl vara värt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *