Osynlige mannen

Någon som minns? Filmen? TV-serien?

Själv har jag nog sett både filmen och delar av TV-serien, men det som etsat sig mest fast i minnet är en serietidning som fanns hemma hos min mormor. Mest sannolikt var det min sladdbarnsmorbror, som är tretton år äldre än mig, som hade införskaffat tidningen Den gjorde ett outplånligt intryck på mig, eftersom den lyckades förmedla hur ensam den osynlige mannen kände sig.

Vart vill jag egentligen komma med denna utläggning, förresten? Jo, till denna dag som vi idag har. Då kommer jag nämligen att vara tämligen osynlig – åtminstone för er bloggvänner. Det ska nämligen firas student! Inte min (den firades inte alls, eftersom jag hade arrangerat en festival samma dag och hade en spelning med mitt band på just denna festival), utan Alice i Underlandets.

Alice är IT-mammans systerdotter, en mycket viktig och omtyckt person i vår familj. Därför ska hon firas med största möjliga engagemang, vilket till exempel innebär en ren Liten Larsson. Därför ska jag nu genast gå och tappa upp vatten i badkaret, så återkommer jag med närmare rapporter vid ett senare tillfälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *