Vem är smartast?

Företagande, entreprenörskap och affärsidéer är något som intresserar mig på ett nästan sjukligt sätt. Och därför åker jag hem från en snabbvisit i godisparadiset Gränna med en tanke som gnager i mitt huvudet.

Vilken affärsidé är smartast?

Den här?

dsc00141.jpg

Eller den här?

dsc00143.jpg

Och hur i allsin dar gör man polkagrisar utan socker? Jo, så här:

dsc00146.jpg

Lucacin, fruktarom och två e-nummer. Hm. Men faktum är att den sockerfria polkagrisen smakar… polkagris. Inte lika mycket som en riktig polkagris gjord av socker, på något sätt fattas det lite sting i polkagrissmaken, men ändå – det är väldligt likt.

Och vilken idé är smartast, kombinerad tandläkarmottagning och polkagrisbutik eller en butik som säljer sockerfria polkagrisar? You decide, men jag sätter nog mina pengar på den sockerfria polkagrisen. Rätt intressant innovation, faktiskt.

2 thoughts on “Vem är smartast?”

  1. Men den mest intressanta frågan är om du hade hunnit bita sönder dina tänder, så att du tvingats gå till tandläkarmottagningen medan du fortfarande var kvar i Gränna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *