Linda lägger av – fast inte riktigt

En av Sveriges största bloggprofiler, Linda Skugge, stänger sin blogg på Expressen efter alla påhopp i kommentarerna. Det har jag viss förståelse för, även om jag tycker det är en lite oroande utveckling om ett gäng obscena nötter ska lyckas få tyst även på frispråkiga personer som Linda.

Linda slutar dock inte helt med bloggandet: Hon kommer att fortsätta med sin matblogg, som återfinns på tidningen Mamas hemsida.

Personligen tycker jag nästan det är mer intressant att läsa om Lindas matvanor och inköp än hennes rallarsvingar på Expressenbloggen, även om jag fått ett och annat igenkännande asgarv från föräldralivet.

2 thoughts on “Linda lägger av – fast inte riktigt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *