Fyllepizzan får ett ansikte

Sitter i den gamla bilfabriken i Malmö, som numera konverterats till mässcenter. Poor excuse, skulle jag vilja säga. Många mässor har jag varit på, men aldrig en som saknar presscenter och inte ens kan erbjuda en Internetuppkoppling för en hårt arbetande murvel som mig.

Tur att jag har min mobil – och att det numera finns 3G.

anna-o.jpgMen det där var ett stickspår, egentligen. Jag skulle ju skriva om bakfyllepizzans nya galjonsfigur, nämligen Anna O Lindgren. Hon är en av grundarna till matsajten Tasteline och numera vice vd för Svenska Dagbladet Nya Medier. En mycket kompetent och duktig person, således.

Har precis lyssnat på henne och Tastelines marknadschef Karin Andrén när de gjorde en dragning om en ny undersökning av beteendet hos Tastelines besökare. Intressant, så det kommer jag att återkomma till.

Seminariet inleddes dock med att Åsa Leife, chefredaktör för branschtidningen Livsmedel i Fokus (som för övrigt beställt undersökningen ifråga) gjorde en liten miniintervju med Anna och Karin. Och på frågan om vad hon gör när hon ska synda riktigt mycket, svarade Anna O Lindgren: “Ja, om det har blivit några, eller kanske ganska många, glas vin kvällen innan, då kan det bli mycket pommes frites. Och kanske en pizza också på kvällen om fettbehovet är riktigt stort.”

Åsa Leifes svar kom blixtsnabbt: “Då har fyllepizzan fått ett ansikte, kanske?”

Se där, dagens lilla bekännelse. Va, tyckte ni att jag var taskig? Jag tror Anna kan ta det. Dessutom är det ju skönt med lite bekräftelse för alla oss som gillar pizza. Och ganska många glas vin.

2 thoughts on “Fyllepizzan får ett ansikte”

  1. Detta tackar vi särskilt för! 🙂 Kul att du tyckte att det var intressant. Glöm inte att jag därefter även ombads byta till att bli “bananens ansikte” (av Åsa Leife som gav mig ett bananfodral i plast som tack för presentationen) Vet inte vad man ska säga riktigt…/ANNA

  2. Nöjet var helt på min sida, Anna. Och du behöver väl inte säga något? Det är väl i så fall Åsa som ska stå till svars för sin vassa tunga. Men ett gott skratt förlänger som bekant livet, och i det avseendet gjorde ni oss alla en tjänst. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *