Dra på trizzor

Första testet från traven med Scan-korvar: Hot Dogs Special med pizzasmak.

hotdog_pizza.jpg
Den har faktiskt en “mild pizzasmak”, precis som förpackningen säger. Jag gillar den skarpt, men resten av familjen har delade meningar. Föga förvånande är det kräsna Legolas som sin vana trogen är skeptisk. Magic gillar den och IT-mamman tycker att den är “perfekt för oss som inte gillar så starkt kryddat, så vi kan vänja oss.”

Jag tycker inte om Scans vanliga Hot Dogs, men här har Scanfolket lyckats. Smaken för tankarna till den där tomatsåsen som brukar ligga på köpepizzan. Tomat och torkad oregano, mild och fin, perfekt för barnen. Kan åka ned i korgen någon mer gång, helt klart. Fast tillsammans med lite fräsig chorizo, kabanoss och annat gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *