Prof. Dumbledore, I presume?

Har just spenderat halva förmiddagen med att boka sommarens semester. Kul och spännande, men ohyggligt irriterande med små överraskningar som hela tiden dyker upp, i form av avgifter hit och avgifter dit.

dumbledore_characterbanner.jpgRyanair tar troligen rekordet genom att numera ta 112 spänn per väska som checkas in som bagage. Det kanske de har gjort länge, men jag hade inte en aaaaning om det. Trodde det blivit något fel.

Och så hyra bil i England: Barn under 150 cm måste ha bilkudde. Jaha, då får vi hyra det också då.

Men det är ändå värt varenda spänn. Både jag och IT-mamman är riktiga anglofiler, och nu ska vi börja indoktrinera våra barn. Vi har valt en säker plats: Lilla byn Alnwick i Northumberland. Där ligger nämligen Alnwick Castle, där filmerna om Harry Potter spelades in. Så nu ska vi hälsa på Harry, Ron, Hermione, Hagrid och de andra. Och så förstås min idol: Professor Dumbledore. 🙂

3 thoughts on “Prof. Dumbledore, I presume?”

  1. Jag har en JÄTTESTOR resväska ni kan få låna 😀 det verkar vara det Ryanair vill, att man knör ner alla sina saker i stora väskor. Hur bra mår deras bagagepackare av det tro?

  2. Thanks, sis. Det kanske kan behövas. Fast trots att man pröjsar, så får man ju inte ha mer än 15 kg i väskan.
    Jonathan: Vi pratade först om att köra the long way round, men det kändes lite för jobbigt. Så nu flyger vi Stansted och kör norrut. Och då ligger the Chunnel lite avsides. Men vi tackar för inbjudan, och hoppas vi kan ta det en annan gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *