Okej, här kommer frillan

Som sagt: jag har klippt mig. Och då menar jag verkligen det: JAG har klippt mig.

Själv.

frillan.jpgInspiration hämtad från Martin Stenmarck (ni har väl sett videon där han rakar av sig håret?), TV4-Mårre (Say no more) och Christer Lindarw (jag tog saken i egna händer).

Varför? skriker någon.

Därför att mitt hår hade vuxit mig över huvudet, svarar jag. Jag bestämde mig när jag satt i bilen hem från Oslo i fredags och insåg att jag hade ungefär lika stor chans som en Daimstrut i en påskbrasa att hinna gå till frisören denna veckan. Det kändes helt omöjligt och när jag satt där i bilen tänkte jag: kan Mårre, så kan jag.

Kan Britney, så kan jag.

Och faktum är att jag är skapligt nöjd, trots att jag ser lite vresig ut på bilden. IT-mamman tycker nya frillan får mig att se ut som en slagskämpe eller nåt sånt, så då plockade jag fram den iskalla blicken. Tycker du det är läskigt, så får du kolla i högerspalten – där ser jag väl snäll ut? Mesig, nästan.

2 thoughts on “Okej, här kommer frillan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *