Fler underligheter

Blev häromsistens kullad och tvingades då komma ut med sex olika underligheter. Ett inlägg som raskt genererade kommentarer om att det minsann fanns fler hundar begravda här.

minigrev.JPGJag tänkte väl att jag skulle kunna tiga ihjäl det där, men nu visar det sig att min kära IT-mamma avslöjat ännu en pinsam underlighet som jag går och bär på: Jag har krockat och vurpat med det mesta som går på hjul, från helt vanlig trampcykel och moped till bil, EPA-traktor och… grävmaskin.

Trots detta betraktar jag mig som en relativt lugn och säker trafikant. Utom när jag är trött. Då är jag (liksom de flesta andra, förstås) livsfarlig. Hittills har jag dock bara somnat bakom ratten en gång. Fast det var å andra sidan mitt på Tjörnbron. Jag vaknade med ett ryck och befann mig två filer för långt åt vänster, med broräcket hotande nära. Som tur var, var klockan halv fyra på morgonen. Så det var ingen som såg mig.

3 thoughts on “Fler underligheter”

  1. Jag fick en gång en kylskåpsmagnet av Stellan och IT-mamman, den har jag fortfarande på mitt kylskåp för att påminna om vilken formidabel felsatsning det var att köpa en Opel Rekord!

    På magneten finns en bild på en Opel och följande hånfulla text:

    “Fahre Opel, sauber, sicher, schnell”

    Pelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *