Bloggfamiljen rycker ut

Exakt klockan tio slocknade strömmen hemma i huset. Visst sjutton, det hade vi ju fått en lapp i brevlådan om. Nu lovar Vattenfall att man gör detta för att vi ska få säkrare el i framtiden, så det må väl vara hänt.

Men vad gör en bloggfamilj utan ström? En utryckning, såklart. Det är ju en nödsituation!

rokulten.jpgSå IT-mamman och jag packade våra datorer och gav oss iväg till byns kulturhus. Det är ett hus vi gillar i vanliga fall, men nu har kåken stigit rejält i rankingen. En tvåminuters registreringsprocess i bibliotekets informationsdisk, och sedan kunde vi ansluta våra datorer till det trådlösa nätverket. Som sträcker sig finfint ända hit ut till Café Rokulten, där vi sitter nu. Fika och trådlöst nätverk – det kallar jag kultur. På hög nivå. Hit kommer jag fler gånger, var så säker.

Snart säger jag nog som Mona Sahlin: Det är ballt att betala skatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *