Att undvika kaffekatastrofer

Anne och lillsyrran är eniga efter att ha läst om min kaffekatastrof: jag borde ha en pipmugg. Lilla Larsson har två, en med Bamse och en med Nalle Puh, men hon använder ingen av dem.

Fast kan man dricka kaffe ur en pipmugg? Jag tvivlar. Vet knappt om jag vågar testa. Tänk om någon ser mig.

6 thoughts on “Att undvika kaffekatastrofer”

  1. Okej, förstår att det kan vara liiiite känsligt – men om du hittar en snygg? Typ med Stålmannen-märke? 🙂 Eller så kanske en något normalare termomugg, med ordentligt lock. Då spiller du i alla fall inte så himla mycket.

  2. Ossj, tack för detta brinnande engagemang. Jag har faktiskt en termosmugg nånstans, får väl plocka fram den.

  3. Snyggt, Louise! Fast Olle & Jonis har ju tagit bort locket och då missar jag lite av vitsen. Nu sitter jag förresten här igen med en kopp. Den är farligt smal nedtill, dessutom. Får dricka snabbt innan jag hinner välta den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *