Kuddar för matnördar

Eftersom min fru redan hackat min blogg och informerat världen om att jag fyller år idag, så ska jag berätta vad jag fick i present: en kudde. En anatomisk sak som förhoppningsvis ska ge mig bättre sömn och mindre huvudvärk när jag vaknar om morgonen.

toast_4.jpgFör dig som redan sover gott och känner dig sugen på att förnya kuddavdelningen av mer estetiska skäl, kommer här dagens kuddtips: Amerikanska webbshoppen Sofa Garden har görfräcka (jo, vi säger så här i jöttebårjstrakten) kuddar, bland annat en hel serie som går under namnet Food Fun.

Rostad bröd med smör-kudden (bilden) är bara en av många. I sortimentet finns även glass-, pannkaks- och sushikuddar med mera.

Företaget levererar till Sverige, och den minsta varianten av toastkudden kostar 46 dollar exkl frakt. Som hittat, nu när dollarn är så billig. Fraktkostnad kan fås på förfrågan.

Vem vill inte vakna med huvudet på ett stekt ägg, liksom?

3 thoughts on “Kuddar för matnördar”

  1. Jag blir mest fascinerad över att det faktiskt finns folk som sitter och designar såna saker. Hur tänker de? Vaknar de upp en morgon och tänker “idag ska jag designa nåt snyggt… Jag vet! En rostmackakudde!” Rostmackor är snygga. När de är rostmackor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *