8 thoughts on “Grattis Stellan!”

  1. Faktiskt inte, Martin. Men nästa år är det färdigt för min del. Född det fantastiska året -68, medan världen stod i brand. Jag har således ett år kvar innan det är dags för rutiga kepsen.

  2. Din lilla spoling, nu ska du inte vara oförskämd mot hederligt folk. 2009 skickar jag en rutig keps till dig också. Kanske ska skicka med en promenadkäpp på samma gång och lite gammalt bröd som du kan mata ankorna med.
    Komma här och vara uppstudsig. Har väl aldrig hört på maken. Annat var det på min tid. Så det så.
    Nu måste jag skruva upp hörapparaten, så jag kan lyssna på den där skånske trubaduren Timbuktus senaste grammofonskiva. Den har jag precis laddat hem iTunes skivaffär på det däringa internätt, eller vad det heter.

  3. Jag ber ursäkt om jag oförskämd i mitt tidigare mail. Jag borde veta bättre; man skall vörda de äldre i samhället och visa dem respekt! Ha en bra fördelsedag! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *