En frukostfabrik i ditt kök

Ännu en köksmanick som man förstås bara måste ha: The 3-in-1 Breakfast Maker. Kaffebryggare, bakugn och stekpanna – allt i en och samma kompakta maskin. Finns att beskåda hos cooking.com, dock ej för försäljning utanför USA. breakfast_maker.jpg

Du brygger ditt kaffe, värmer croissanter samt steker ägg och bacon, allt på samma underbara maskin.

Jag vet inte vilket ord som bäst beskriver min känsla inför denna mojäng. Begär, kanske?

Frågan är väl bara om det är så man känner klockan sju på morgonen, när barnen ska till skola och dagis och man själv känner sig som en imploderad valross med migrän och hjärtfel. Då åker nog flingorna och mackorna fram på bordet
i alla fall…

One thought on “En frukostfabrik i ditt kök”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *