Kalla mig Stålis

Gjorde just ett superhjätetest som jag hittade via en annan bloggare på Aftonbladet. Det visar sig att jag 85 procent Stålmannen. Det är jag rätt nöjd med, särskilt som jag var medlem i Superhjälteklubben i min barndom.

Fast varför är jag inte mer Batman – det är ju han som är min favoritsuperhjälte? Tja, kanske för att jag svarade nej på frågan om jag använder push up-behå.

Här kommer mina resultat:

You are Superman

Superman
85%
Spider-Man
80%
Iron Man
65%
Robin
52%
The Flash
45%
Supergirl
42%
Catwoman
40%
Hulk
40%
Batman
40%
Wonder Woman
32%
Green Lantern
30%
You are mild-mannered, good,
strong and you love to help others.

Click here to take the “Which Superhero are you?” quiz…

2 thoughts on “Kalla mig Stålis”

  1. Hrm, det där testet tror jag vad jag vill på!!!! Jag fick just veta att jag är en Hulk… eh, RIKTIGT så ser det inte ut i badrumsspegeln därhemma!! Mer som Spider-Man då, som tillsmmans med Gröna Lyktan och Stålmannen alla hamnade på delad första plats.
    Gröna Lyktan var faktiskt en favorit när jag läste seriemagasinet Gigant (RIP) på 70-talet, så helt dumt var det dock inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *