Hjälp, det ligger en IT-mamma i min säng

Hustrun håller på att genomgå en total transformation. Under hösten har hon läst en fempoängs grundkurs i IT, och i helgen var det start för nästa kurs som ska handla om IT för pedagoger.

Nu sitter hon fastnaglad vid datorn dygnet runt. Nästan i alla fall. Helt okontaktbar. Och när hon väl sliter sig för att äta eller något annat, eller innan vi ska somna på kvällen, så pratar hon bara om Goldwave, mp3-filer, jpg, png, webbpublicering, Photofiltre, Photostory… Ja, ni fattar…

Egentligen tycker jag förstås att detta är kul. Jag är ju en IT-pappa, och sitter själv framför datorn stora delar av min vakna tid. Fast på nåt sätt är det ändå lite läskigt. Steget från nervös nyfikenhet till sprittande entusiasm har gått lite för snabbt.

Snart bloggar hon nog också, ska ni se. Åtminstone tills tjälen går ur marken och hon kan börja gräva i den älskade trädgården igen.

2 thoughts on “Hjälp, det ligger en IT-mamma i min säng”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *