Ica-frukt

Så här mellan julskinkan och nyårshummern testade jag en nyhet från Ica: fryst ananas och fryst frukt & bär. De två produkterna är främst tänkta som efterrättsalternativ, och skulle troligen kunna utgöra en utmärkt stomme i desserthöjdaren gino.

Enligt Ica så har frukten och bären valts ut med extra stor omsorg, och ska vara extra söta. Men när man tinat det hela så ser det ändå ut som all annan fryst frukt som tinats. Jag tycker kanske att Ica blåser på för mycket när man propagerar för produkterna i senaste Buffé. Men samtidigt: det är praktiskt att ha några paket hemma i frysen. Tillsammans med lite glass blir det god och fräsch fika eller efterrätt.

One thought on “Ica-frukt”

  1. Jag gillar Icas frysta frukt! Den känns fräsch.
    Dessutom slipper man den slipprigt söta sockerlagen som kommer med den konserverade ananasen om man istället väljer det frysta alternativet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *