Burn – bättre än väntat

Hallonsoda.

BurnflaskaDet är det första jag tänker på när jag smakar Coca-Colas energidryck Burn, som jag fick prover på idag. Den är faktiskt överraskande god, även om den där energidrycks-syrligheten lurar någonstans i både doft och smak. Smakmässigt sopar Burn faktiskt banan med värsta konkurrenten Red Bull, som jag själv tycker är rätt läskig.

Kommer jag att köpa Burn igen? Kanske. Och det, mina vänner är ett ruggigt bra betyg, för jag tycker egentligen att energidrycker mest är rena smörjan. Dyr smörja, dessutom. Men den här var god.

Blev jag pigg? Jag säger kanske igen, för det rycker både i fötter och nacke. Fast det kan förstås bero på att Magics favvoband, finska hårdrockarna The Rasmus, röjer loss i mina högtalare. Han har bra smak, grabben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *