Maxos aubergine-sallad

Tyvärr. Men den här gillade jag inte. Maxos version av den libanesiska aubergine-röran baba ganouj har en skarp, nästan frän smak som domineras av en överdos av vitlök och ättika. Det finns inget som balanserar.
Magic, som testade röran tillsammans med mig, gillade den inte heller. “För krämig, liksom”, var hans  betyg. Konsistensen är alltså inte heller riktigt bra, aningen för såsig.
Salladen fungerar inte som jag hoppats – det vill säga som ett libanesiskt alternativ till vår hat-älskade svenska potatissallad.

2 thoughts on “Maxos aubergine-sallad”

  1. Jag håller med. Den godaste auberginesalladen/röran jag ätit inköptes i en kvartersdelikatess i Amsterdam. En vanlig invandrarbutik med gott nybakt bröd (såna platta som många turkar eller folk från mellanöstern köper) och dessutom då vanliga burkar (ej butikstillverkad, tror jag) med aubergineröra som var helt underbar.

  2. Hej!

    Tack för att ni smakat produkterna, men tråkigt att auberginesalladen inte riktigt föll i smaken. Men! Receptet på auberginesalladen har förändrats eftersom många tyckte som ni om smaken. Den nya smaken är mycket bättre, så jag hoppas att ni ger den en ny chans.

    mvh

    Nidal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *