Falafeln, ja

Fick ett mail från Maxos, som undrade om de glömt skicka med sin falafel i lådan. Men det hade de ju inte.

Jag testade falafeln tillsammans med Magic häromveckan, och den får klart godkänt för att vara en fabrikstillverkad produkt. En habil falafel, helt enkelt. Jag hade visserligen önskat mig en aningens frikostigare kryddning, men falafel är å andra sidan ett tillbehör som ska kunna användas i många sammanhang.

Maxos har för övrigt tagit fram en julversion av falafeln, i en förpackning med rött lock som pryds av både snöflingor och julgranar. Programledaren Nassim i Bolibompa beskrev häromdagen falafel som “arabiska köttbullar”, och nu är vi farligt nära. Kulturkrocken är total, men varför inte? Crossover är ju inne. Ibland i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *