Bulle och Rulle satt inte där de skulle

Nytt test, denna gången är det Findus nya “mellanmat”, Pizzabullen och Delirullen. Findus lanserar produkterna som en hälsosam variant av snabbisar som Gorbys och Billys Pizza.

Gemensamt för alla de fyra produkterna (Bulle och Rulle kommer i vardera två smaker) är att de är tämligen smaklösa. Rullen finns i smakerna Italian och Mexican, men ingen av dem tilltalar mig. Visst smakar det en aning italienskt, och en aning mexikanskt, men det är alldeles för mesigt! Den smak som finns domineras av en sötsur tomatpuré.
Bullen gillar jag bättre, kanske mest för det behändiga formatet. Detta kan bli en klassiker i barnens matsäck på skolutflykterna. Smakmässigt? Låt mig säga så här: Det finns två varianter, Original och Spicy Tomato. Jag trodde jag hade ätit upp original-varianten, men det var den som låg kvar på tallriken.

Pluspoäng för bullens format, alltså. Den behöver inte värmas, utan kan stoppas i väskan som den är på morgonen. I övrigt: snåla inte så förtvivlat med kryddorna, men ta det lugnt med tomatpurén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *