Världens finaste…

…förlåt, coolaste tioåring firas idag med rosa donuts, pukor och trumpeter. Grattis, Legolas!

Till kvällsmat har han beställt våfflor. Presenten har han reda beställt på nätet och vårt bidrag till finansiering var av den tråkiga typen: ett kuvert med pengar. Samt ett presentkort till iTunes, där han är flitig spekulant och nedladdare av diverse program och spel. 

IT-mamman skriver fint om den där morgonen för tio år sen.

Och Legolas själv är ju i en fas av livet då minnen betyder mycket. Kanske var det därför som han ägnade mest uppmärksamhet åt en särskild present nu på morgonen: Boken om hans första tio år, som IT-mamman gjort i ordning åt honom. Där har vi skrivit ned små anekdoter, samlat bilder, teckningar och saker han skrivit genom åren. 

Och nu har han äntligen gått till skolan, så då kan jag smyga in och ta en liten trip down memory lane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *