Hmm…

Det här var ju ett intressant initiativ. Även om jag absolut inte är någon förespråkare för galen jakt på låga priser (nästan lite tvärtom, faktiskt) så måste man ju uppmuntra transparens. Synd bara att sajten är så amatörmässigt gjort, det tar ner intrycket lite. Det hade varit enkelt att göra en mycket proffsigare version med hjälp av WordPress, Blogger eller något liknande.

2 thoughts on “Hmm…”

  1. Det behövs definitivt en sorts ‘prisjakt’se’ för mat. Äta måste man ju. Bäst hittills tycker jag att http://www.matkompassen.se är, även om den inte är perfekt. Den är i vilket fall totalt överlägsen matvarupriser.se !

  2. Tomas: jag är inte säker på det, som sagt. Min önskan och förhoppning är snarare att folk börjar titta lite mindre på prislappen och mer på vad de faktiskt stoppar i korgen/vagnen/munnen.
    De flesta problem vi har i relation till mat idag har i grund och botten att göra med jakten på kostnader i produktionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *