8 thoughts on “Ah, glory!”

  1. Man kan inte skicka in en halvdegig Beckham på planen i andra halvlek och hoppas att man ska vinna, när man har en 22-årig rookie i mål, och när det inte finns några andra äss på plan eftersom landets egna spelare aldrig får någon matchtid i ligan, där det bara är fullt av överbetalda prestigeköp från andra länder. En enda spelare kan inte föra ett helt lag till seger (och sen får ni andra säga Zlatan hur mycket ni vill)… fotboll är ett lagspel.

  2. Det märkliga är att helt plötsligt är engelsmännen på jobbet inte alls intresserade av fotboll.
    – “I’m more of a rugby guy, you know.”

  3. Tror Pelle det. De har ju ingen fotboll kvar. Wayne Rooney, resten skulle passa bättre i Allsvenskan än i Premier League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *