Om Stellan

stellan3_400x400Här ska du få en kort beskrivning av människan bakom bloggen.

Jag är född 1968, och bor i Stenungsund norr om Göteborg tillsammans med min fru och tre barn. Jag har varit företagare i olika former hela mitt vuxna liv, men sedan tio år har det handlat om två specifika branscher, media och livsmedel, i en härlig symbios. Jag sysslar med en massa olika saker, som till exempel reklambyrån Truthnyhetstjänsten Foodwire och Skyltat, som i sin tur är kärnan i ett nätverk av sajter och Facebooksidor med ett gemensamt tema: humor.

Truth tar numera upp det mesta av min tid. En reklambyrå som byggts på en idé om att transparens, ärlighet och ödmjukhet bör vara de viktigaste drivkrafterna i ett modernt företags kommunikation.

Genom mitt arbete med Foodwire har jag byggt upp en ganska speciell kompetens kring livsmedelsbranschen, marknadsföring av konsumentvaror och den nya underbara digitala mediavärlden. Den här kompetensen får jag nu användning för som föreläsare, strategisk rådgivare och skribent.

Verksamheten i Skyltat har bland annat givit upphov till en handfull böcker, som också hör hemma i humorfacket. Böckerna har jag skrivit tillsammans med min kompanjon David Stark. Vi har drivit Skyltat-nätverket tillsammans sedan 2009.

En annan sak som jag ägnat mycket tid åt det sista året är att på olika sätt dra mitt strå till stacken i den situation som uppstått när stora mängder flyktingar kommit till Sverige på kort tid. Jag är bland annat god man för några ensamkommande ungdomar.

Om du är intresserad av att anlita mig som till exempel föredragshållare, är du varmt välkommen att höra av dig.

 

11 thoughts on “Om Stellan”

  1. Jag har inte riktigt förstått, kanske för jag läser för snabbt, men, vad har du för yrke?
    Kanske låter lite framfusigt, men jag är bara nyfiken då du verkar ha en del insiderinformation..

  2. Hej! Undrar om du kommit på vem som sjunger låten du hde i ditt huvud…jag söker den nämligen själv…en sån härlig dag, haahahahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

En blogg om mat, dryck och andra livsviktiga saker.