Kontakt

Hör gärna av dig! Jag är alltid intresserad av mesta möjliga dialog med mina läsare, det är därför jag driver den här bloggen. För att slippa åtminstone en del av all spam som cirkulerar på nätet, så har jag valt att inte sätta ut min e-postadress här. Istället kan du använda formuläret nedan, det funkar lika bra.

  15 thoughts on “Kontakt”

  1. Hejsan!

   Jag tänkte bara fråga dig om du tycker att det är okej om jag lägger upp din blogg på min adress http://matvarugajden.blogspot.com/

   För tycker du det (vilket jag såklart hoppas!) så hamnar du snart under mina länkar “Goda Munsbitar”…

   Med vänliga hälsningar,
   Sofia – MatVaruGajden

  2. På ett radioprogram för ett par år sen hörde jag Kurt på tappen. Jag blev rätt frälst och tyckte att detta måste jag ha tag på. I programmet intervjuades kurt som hastigast och de sa att han hette Kurt Johansson och bodde på Orust. Sökte upp hans telefonnummer och ringde och hörde om han inte hade nånn skiva eller så. Han blev jätteglad att få ett samtal från Umeå med nånn som var intresserad av hans musik. Men Kurt skickade aldrig nått och sedan upphörde hans nummer. Men har ändå lyckats få tag i nånn sorts bränd samlingsskiva med honom. I morse lyssnade jag och en kompis på honom. När han sjunger om hur han blir jagad av indianer och skjöt dem mitt i pannan med sin pistol.
   Så nu eftersom du tar upp honom på bloggen, och dessutom berättar att han var känd som vraket. Hur var han? Vad var den här gubben för nånn? Vad sysslade han med? Brukade han spela live? Hur såg folk på honom? Är han i livet? Jag är nyfiken. Berätta. 🙂
   MVH /Henrik Leander

  3. Tjo! Det var mest hans bror som kallade honom för vraket. Kurt är nu död sedan några år tillbaka. Kurt var en mycket vänlig människa med mycket livlig fantasi om sina erövringar av kvinnor och raggarbilar. Och han gjorde sitt eget vin som enligt honom själv hade över 100% sprit i. det gjorde han av en växt han hade, som inte fanns någon annan stans i hela världen.
   Har du bockens rock? det är den bästa låten.
   Hör av dig om du har fler frågor.

  4. Hej,
   Är det möjligt att lägga in en annons (eller publicera en artikel) på salt.se?
   Om svaret är ja, vad skulle detta kosta?

   MVH,
   Rebecca

  5. Hej hej,
   Behöver du hjälp med att uppdatera salt.se med nya texter?
   Jag är en frilansskribent med över 11 års erfarenhet.
   Jag kan författa originella artiklar, blogginlägg och produktbeskrivningar.

   Jag finns här om ni behöver min hjälp!

   Tack,
   Rebecca frilansskribent
   08-55922800

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  En blogg om mat, dryck och andra livsviktiga saker.