Suktar efter hipster-salt

Jag har nog skrivit förr här om den underbara webbtjänsten Kickstarter, där man kan köpa produkter som ännu inte finns. (I rättvisans namn ska jag tillägga att det finns andra sajter på samma tema, som till exempel IndieGogo och svenska FundedByMe).

Själv har jag förköpt mig många gånger om på coola Kickstarterprojekt. Allt, från en liten plastklyka som man tvinnar upp sladden till mobilluren på, till glödlampor med inbyggd Wi-fi.

Och nu sitter jag här och suktar efter salt. Se filmen ovan, så fattar du. Och om du inte är intresserad av salt, se filmen ändå. Den är underbar. Tyvärr verkar det i nuläget inte vara möjligt att få saltet levererat hit till Europa, så jag bidar min tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *