The People of Wal-Mart

Vi börjar väl veckan med ett gapflabb eller sju? Fantastisk video med helt verkliga Wal-Mart-kunder (och ett strålande exempel på hur man kan göra fantasisk reklam/PR med hjälp av YouTube, lite självdistans och en bunt helt galna kunder):
Edit: Som Pelle påpekar i en kommentar, så är videon såklart inte producerad av Wal-Mart självt. Men ändå: bra reklam – fast kanske inte främst för Wal-Mart, utan snarare för den galna sajten People of Wal-Mart. 🙂

 

Tack för tipset, Szofia!

2 thoughts on “The People of Wal-Mart”

  1. Är det verkligen Wal-Mart som ligger bakom? Videobeskrivningen låter som att det är skapat av en privatperson. Och sajten som bilderna kommer från skriver ”This site is NOT in anyway affiliated with Walmart.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *