Dagens utflykt

Om en liten stund åker jag för att göra en intervju med Patrick, som driver en av traktens finaste livsmedelsbutiker, Almö Livs. Tillsammans med frun Sanna driver han också finkrogen Salt & Sill på Klädesholmen, komplett med flytande hotell, världens snabbaste bastu och en del andra skojigheter.

Om jag hinner, kanske jag berättar lite mer här på bloggen senare. Annars får du läsa reportaget i nästa nummer av tidningen Butikstrender.

Och annars då? Det var ju ett tag sen vi sågs, men jotack. Det är bara fint. Jag börjar landa efter en extremt intensiv period, där jag levererade ett stort projekt till vännerna på Uppdragsmedia samtidigt som jag var en av två projektledare för knytkonferensen WebCoast. Under WebCoast lanserade jag också ett nytt projekt tillsammans gode vännen PO, och det ska vi försöka knuffa igång nu framöver.

Det har varit ganska körigt, men jag skulle inte vilja ha något av det ogjort. Nu ska jag packa ned kameran och åka till Tjörn.

2 thoughts on “Dagens utflykt”

  1. Du glömde skriva: Tjörns dyraste ICA-butik. Den har ju varit uppe i media ett antal gånger för detta.

  2. Nej, Sören. Det glömde jag inte skriva. 🙂
    Dels vet jag inte om det stämmer, dels tycker jag att tjafsas alldeles för mycket om priset på mat. Jag betalar gärna mer för maten om jag vet att den håller god kvalitet och är producerad på ett acceptabelt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *