Ett coolt projekt

En crowdsourcad kokbok. Vad tycker jag om det?

Jag tycker förstås att det är coolt. Precis som jag gillar applikationen The Big Oven på min iPad. Den finns i två varianter, en gratis och en som kostar en knapp hundring, och är en kokbok med 170.000 recept, inskickade av läsare och bloggare världen över. Helt otroligt, men då är det förstås också en väldig massa ointressanta saker. Dessutom lider applikationen av att konverteringsfunktionen inte riktigt håller måttet. Men ändå. Jag gillar idén.

Samma idé ligger till grund för Foodistas Best of Food Blogs Cookbook. Här har man bett bloggare att skicka in sina bästa recept. Dessa har sedan lagts upp för en omröstning på webben, och med utgångspunkt i omröstningen har man sedan gjort en mer traditionell redigering av materialet.

Kokboken har inte publicerats än, men du kan förhandsbeställa den på Amazon.

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

10 thoughts on “Ett coolt projekt”

  1. I have been browsing online more than 4 hours today, yet I
    never found any interesting article like yours. It’s pretty
    worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did,
    the internet will be much more useful than ever before.

  2. Great post. I was checking continuously this blog and
    I’m impressed! Very helpful info specially the last part :
    ) I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time.
    Thank you and best of luck.

  3. Thanks on your marvelous posting! I really enjoyed reading
    it, you will be a great author. I will make sure to bookmark your
    blog and will come back sometime soon. I want to encourage you
    to continue your great writing, have a nice day!

  4. My brother suggested I would possibly like this blog. He
    was entirely right. This put up truly made my day. You can not imagine simply how so much time I had
    spent for this information! Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *