Det vore kul att ses

…och nu finns faktiskt chansen! Nästa vecka kommer jag att hålla föredrag på två frukostseminarier, ett i Malmö och ett i Göteborg.

I Malmö, den 2 juni, kommer jag att prata om mat och sociala medier hos PR-byrån Grayling, om du vill komma och lyssna (och käka lite frulle, förstås) bör du dock anmäla dig rätt snart. Senast 28/5, antingen på Facebook (där kan du även läsa mer om seminariet) eller direkt via mejl till Grayling.

I Göteborg den 3 juni ska vi prata om Food Failures – matsatsningarna som gick åt skogen. Även här blir det frukost, och även här börjar det bli dags att anmäla sig – och även här (!) finns ett Facebook-event. Det går också fint att anmäla sig direkt via e-post till Jerlov. Seminariet hålls förresten i Jerlovs splitter nya lokaler på Korsgatan 24 i Göteborg.

Det vore superkul att träffas! Så häpp häpp – iväg och anmäl dig nu 🙂

One thought on “Det vore kul att ses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *