En tropisk Friscus

Provsmakade just senaste varianten av Bravo Friscus:

Som de flesta juicer med smaker av typen tropisk, exotisk och så vidare, så är det väldigt mycket ananas i smaken. Fine with me, jag gillar’t. Men man ska vara medveten om att detta, som så många av alla andra typer av blandjuicer på marknaden, i största utsträckning är en smaksatt äppeljuice. Äpplen är relativt billiga och en robust råvara som man kan göra rätt mycket med.

Den här juicen är inte lika söt som många andra produkter i genren, och det tycker jag är bra. Annars smakar det som sagt mest ananas med en liten touch av äpple. Inte übertropiskt, om du frågar mig…

Sedan finns det förstås en annan aspekt, som är den verkliga anledningen till att jag överhuvudtaget köper den här juicen: bacillerna. Bravo Friscus innehåller en aktiv bakteriekultur som förebygger förkylningar. Jag ska inte orda för mycket om det, men jag kan nog säga att vi sett en viss effekt i vår familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *