SB12 Boost

Mig veterligen brukar jag inte ha stora problem med dålig andedräkt.

Men det där är ju inte lätt att veta. Hur ska man kunna lukta sig själv i munnen? Det där gamla tricket med att kupa händerna, andas ut och sedan stoppa ned näsan, funkar väl sådär.

Ett område som kännetecknas av stor osäkerhet, helt enkelt. Och den osäkerheten spelar företaget Antula ganska mycket på i sin marknadsföring av preparatet SB12. Du har säkert sett reklamen i TV, de har bombat rätt flitigt på senare tid.

Nu kommer nästa variamnt av SB12, tuggummi SB12 Boost. Produkten är såpass purfärsk att den faktiskt inte finns att köpa i butik än. Jag har dock fått lite prover och sitter faktiskt just nu och tuggar på ett.

Och det är riktigt fräscht, nåt annat kan man inte säga. Tuggummit har ett halvhårt skal som spräcks när man biter. Sedan kommer en explosion av frisk mintsmak och den sitter i hyggligt länge. Effekten av tuggummit ska sitta i i 12 timmar, enligt tillverkaren. Bland annat innehåller tuggummit zink, som påstås hämma utvecklingen av de där svavelgaserna som ger dig dålig andedräkt.

En annan bra sak med SB12 Boost är att det innehålelr fluor. Därmed lär det även få tandläkarnas gillande.

Enda haken är nog priset. En 10-pack av SB12 Boost kommer att kosta 59 kronor. Och även om det ger 120 timmars fräsch andedräkt, kommer nog det priset att avskräcka en och annan.

6 thoughts on “SB12 Boost”

  1. det måste vara bullshit med en slik tyggummi, jag anvænder mig av normalt, til normal pris

  2. Testar det just nu verkar som om Zinket verkligen gör det det säger på förpackningen.

  3. Fluor skall man absolut inte svälja. det är ett nervgift! Ett litet barn kan dö av att svälja en tub tandkräm!

  4. Mängden fluor i boosten är antagligen inte så stor eftersom flour är svårt att framställa helt rent.
    Dessutom svalde jag alltid min tandkräm när jag var liten utan några märkbara biverkningar. Å andra sidan har jag aldrig träffat någon med riktigt äcklig andedräkt (förutom rökare) och därför tycker jag boosten är en onödig uppfinning.

  5. Det värsta som finns är när man ska träffa någon man är kär i, men två minuter innan det inser att man har en dålig andedräkt. Jag har alltid med mig en flaska SB12 Boost när jag ska på dejt.

    Nackdelen med SB12 boost är att en förpackning kostar 59 KR. Det är nästan 5 KR per tuggumi. Galet dyrt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *