Sätt fart på kidsen – nu är det bråttom

Jag vet inte hur många av Salts läsare som fortfarande går i grundskolan. Men det kanske finns någon? Och om inte annat, så finns det säker föräldrar till grundskoleelever (precis som jag själv).

Därför tänkte jag att jag skulle tipsa om en tävling som arrangeras av EU:s skolmjölksprogram, och där första priset är spelkonsollen Nintendo Wii med tillbehör. Frestande, eller hur? I så fall är det bäst att lägga på en rem, för sista inlämningsdag för tävlingen är nu på söndag, den 31 maj.

Förvisso är tävlingen en del av EU:s propagandamaskineri, och det kanske tar emot för en del. Men jag tycker trots allt att syftet är gott – att få barn och unga att dricka mer mjölk. Jag vet att alla inte håller med mig om det, men diskussionen tar vi en annan dag 🙂

Jag har varit inne och tittat på de bidrag som lämnats in hittills, och det är inga märkvärdiga saker. Det faktum att EU dessutom anlitat en PR-byrå för att få lite publicitet kring projektet i de sista skälvande minuterna får mig dessutom att tro att det inte lämnats in särskilt många bidrag alls.

(Och jag illustrerade inlägget med den tråkigaste mjölkbilden jag hittade.)

Så sätt igång – och lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *