Listen to me

Idag blev jag intervjuad av Lotten och Susanne på P4 Radio Sörmland. Det var intressant, även om jag tycker det är lite konstigt att inte få ställa frågorna själv. Och jag märker att det är dags att skaffa en bättre telefon…

Lyssna på inslaget här!

(Update: Lotten säger att det kanske inte alls är tjall på min telefon, utan att jag kanske bara hade oflyt och fick en kass linje. Så nu vet ni det.)

3 thoughts on “Listen to me”

 1. Men självklart kan du ställa motfrågor när du blir intervjuad. De riktiga journalisterna (jag är bara på låtsas) blir till sig i trasorna och alldeles förtjusta när de får frågor och får prata ännu lite mer.

  – Nå, lever du som du lär?
  – Javisst, jag är ett dygdemönster. Hur lever du själv?
  – Jag erkänner! Jag köper kass och dålig mat! Skjut mig!

  Lotten Bergmans senaste bloggpost..Document MovednObject MovedThis document may be found here

 2. Och
  Före +efter radioinslaget pratade Du noch Lotten basket?
  Sannt eller ej?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *