Grilla idag, eller?

Här på Västkusten är det en strålande sommardag idag. Min plan var att tillbringa helgen i Småland med goda vänner, men tyvärr blev vi tvungna att skjuta upp det. Det var en liten besvikelse, men sånt som händer.

Istället har jag nu en helt blank helg att se fram emot. Och en stor hög med saker som jag behöver göra.

Grilla, till exempel…

Det måste man ju göra när vädret är fint – eller? Min lokala Ica-butik verkar vara inställd på det, i alla fall. Igår när jag var där hade man kört ut en extra kyl till brödavdelningen och fyllt den med grillkorv. Strax intill hade man rensat en halv gondol och fyllde hela klabbet med korvbröd.

Jag blev nästan lite lycklig när jag såg det. Bra jobbat! Man inser vad det är alla kunder vill ha denna helgen, och ser till att de får det. Vissa av kunderna vet det inte själva när de går till butiken, men när de går därifrån är grillkvällen eller -lunchen förberedd.

Själv körde jag lite grillkväll igår, med svägerskan och hennes familj. Det var gott, och vi kanske får chansen att bjuda tillbaka.

3 thoughts on “Grilla idag, eller?”

  1. Grilltider, Grillväder, Grillsåser från Biggans.
    Jag har nu grillat ett antal gånger med Biggans tre sås nyheter..Thai Mahal Curry Mango. Grillmästarsåsen, Årets Grillsås, Kocklandslagets Bearnaissås Superb…Klar vinnare Thai Mahal såsen, som passade utmärkt till Grillad Kyckling..på delad 2:a plats Årets Grillås kocklandslaget & Grillmästarsåsen.
    Priset för 250ml är endast 20.50 st vilket står sig gott i en jämförelse.

    Hälsar
    Christer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *