Din räddare i nöden

Vad gör du bean skurit sig eller när du plötsligt får middagsgäster och kylskåpet är tomt?

Ringer ett proffs såklart. Och nu är den här, tjänsten som kan rädda dig när du sitter med skägget i fritösen.

SMS-kocken erbjuder en rad olika tjänster, främst i form av olika recept i mobilen. Samt Paniktjänsten, som beskrevs inledningsvis, och dessutom utlovas vara i aktion dygnet runt, dock med något längre svarstid efter midnatt.

Dessutom har SMS-kocken ett gäng “roliga” tjänster, som företaget självt kallar det. Bland annat en översättningstjänst som översätter matord från tyska, engelska, spanska, franska och svenska samt en uppslagstjänst där man kan få hjälp från SMS-kockens ordlista.

Och slutligen har vi ännu en tjänst, som enligt SMS-kockens webbplats vänder sig till alla ungkarlar. Tjänsten heter Sexiga Recept, och går ut på att en kvinnlig servitris vid namn Cynthia läser upp tips och recept på hur man ska lyckas i köket.

Och för alla er som genast känner raseriet bubbla över denna sexistiska service: hav förtröstan. Inom kort kommer nämligen även en annan tjänst, där “den blyge norrlänningen” kommer att läsa recept för den kvinnliga publiken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *