Filmtajm

Jag gillar reklamfilm. Och jag gillar sillmacka.

Därför delar jag ogenerat med mig av de här nya reklamfilmerna för Abba. Jag tror inte att vare sig folket på Abba Seafood eller på reklambyrån Goss, som ligger bakom filmerna, har något emot det. Fast de kanske protesterar när jag skickar fakturan 🙂

När åt du själv en sillmacka sist, förresten? Skriv en kommentar, så får vi höra. Själv har jag inte tagit någon på ett tag, men jag blir lite sugen…

ABBA 2009 from Goss on Vimeo.


ABBA 2009 from Goss on Vimeo.

(Och jag hittade förstås filmerna hos Ulrika…)

5 thoughts on “Filmtajm”

  1. Oh ja, jag kände detsamma igår när jag såg reklamen, och som alltid har _lite_ dåligt samvete för att jag inte får i mig fet fisk varje vecka. Jag tänkte att nu Malin gör du en ny tradition (hur många burkar sill har jag inte slängt för att de en dag blivit för gamla?) och äter helt enkelt sillmacka till kvällsmat varje onsdag. Jag minns inte när jag åt det sist, men jag har många goa minnen av ägg-och sillmacka hemifrån. Då tror jag att det var söndagar, och det skulle vara abbas sill i dill som är skivad för smörgås. Än idag finns det alltid i pappas kylskåp, och kommer man hem över helgen kommer man ofta sent på fredagen när det passar utmärkt med en sillmacka till vickning!

  2. Ok, då kommer mitt bästa tips här: Abbas Mästarmatjes. Runda små plåtburkar – perfekt till lunch! Mitt enda problem är att jag ibland får blixtmigrän av sill, mycket märkligt men så är det.
    (Och jag påpekar igen – jag jobbar inte på Abba Seafood…)

  3. Mmmm… sill är gott, men den innehåller alldeles för mycket socker! Bäst är köpa färska filéer, klippa och lägga in själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *