Jag vet, jag borde inte klaga

För nu handlar det om I-landsproblem i den högre divisionen, nämligen sjukdomar man inte har. 

Anledningen till irritationen är det förestående sportlovet. Magic ska åka till Idre med Kajakmamman, Skoterpappan, Limpan och Ävve. Legolas och jag ska åka till Falun, där vi ska låna Doktor Kusin den yngres lägenhet att sova i. På dagarna kommer vi att uppehålla oss vid Bjursås Ski Center. 

Därför vill man inte bli sjuk just nu. 

Därför vill man inte vakna på morgonen med ont i halsen på DET DÄR sättet. 

Därför vill man inte höra att vinterkräket slutligen brutit sig in på allvar på dagis. 

Men just precis så ligger det till. Och egentligen är det inte ett dugg synd om mig när jag sitter här med ett glas Echinacea och försöker jobba medan Lilla Larsson glatt informerar om den senaste utvecklingen i Barnkanalen. Men jag är ändå lite sur över att tajmingen alltid ska vara så eländig.

2 thoughts on “Jag vet, jag borde inte klaga”

  1. Nu tänker jag vara neggo. Jag har ätit antibiotika sedan mitten av oktober. Min mage har sedan länge deklarerat att den ämnar lämna kroppen och jag har huvudvärk stup i kvarten. Ska vi byta?

    Jessikas senaste bloggpost..I ett nötskal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *