Jag går skilda vägar

Med mig själv, faktiskt. 

Låter lite dramatiskt, men det är det egentligen inte. Det som händer är att jag har beslutat att dela på den här bloggen. Salt.se ska leva kvar, men kommer att genomgå vissa förändringar. Innehållet ska fokuseras mer på det som har med mitt jobb och mitt företag att göra, nämligen mat och dryck och saker som har anknytning till detta. Jag vill försöka göra det som jag ursprungligen hade tänkt: en nyhetsblogg med inriktning på mat och dryck. 

I min andra blogg, som faktiskt har nån slags premiär idag, blir det mer “dagbok på nätet”, för att använda ett slitet uttryck. 

Förhoppningsvis kommer detta att innebära att den här bloggen ersätts av två stycken, som båda blir bättre och mer fokuserade. Vi får se. Och jag hoppas givetvis att du vill hänga med även framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *