Do the world a flavour

Glassbolaget Ben & Jerry’s (som inte alls är ett eget bolag längre, utan en del av multinationella koncernen Unilever) lanserar årets nya smak: Chocolate Macadamia. Det är vanilj- och chokladglass som förstärkts med chokladtäckta macadamianötter. 

Låter gott, eller hur? 

Och nästa år kan det vara du som skapat Ben & Jerry’s nya smak. Företaget sparkar igång en tävling där man låter sina fans världen över vara med och ta fram en ny smak. Det görs genom att mixa smaker i en smakgenerator på nätet. En vinnare per land utses och vinnarna får sedan åka på en resa till Dominikanska Republiken och besöka en rättvisemärkt kakaoodling där. Under resan väljs den slutliga vinnaren ut, vars smak kommer att bli nästa års globala lansering från Ben & Jerry’s. 

14 april startar tävlingen.

4 thoughts on “Do the world a flavour”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *