Vi rivstartar 2009 med en tävling

Jag har fyra biobiljetter till Mamma Mia den sjunde januari på Draken vid Järntorget i Göteborg. Visningen är sponsrad av ett företag. Filmen börjar 17.30 och jag vet inte om jag hinner ta mig dit. 

Är du sugen? 

I så fall kan du vinna två (eller flera) av biljetterna! Allt du behöver göra är att… eh… motivera varför just du ska gå och se filmen. Klicka på kommentarlänken här nedanför och skriv din motivering. Skriv hur många biljetter du vill ha, så får vi se vem som blir den lyckliga. 

Gott Nytt År, förresten. Nu ska jag gå och hämta en massa bråte vi släpade med till festen hos Arkitekten och Fru Fröken igår.

3 thoughts on “Vi rivstartar 2009 med en tävling”

 1. Tja, jag kan bjuda med min nya dejt på just denna filmen. Det vore trevligt med 2 biljetter i så fall.

 2. Steven,
  Jag var i dina armar
  Thinking jag hörde det
  Jag trodde det logiskt
  Bygga mig ett staket
  Bygga mig ett hem
  Thinking Id vara stark finns
  Men jag var en idiot
  Spelreglerna

  Gudarna maj kasta en tärning
  Deras sinnen lika kallt som isen
  Och någon väg hit
  Förlorar någon kär
  Vinnaren tar allt
  Förloraren måste falla
  Dess enkla och vanligt
  Varför ska jag klaga.

 3. Åh, då skulle jag ta med min väninna som hela december bara jobbat o jobbat för att sen kunna ta en välbehövlig ledighet över juldagarna, och istället åkte på världens influensa. Så lite Mamma Mia vore hon värd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *