Stellan student

Regelbundna läsare av denna blogg har knappast klarat att jag under andra halvan av 2008 plötsligt fick ett akademiskt ryck. Av olika anledningar blev det dessutom lite mer ambitiöst än jag tänkt mig, så jag har under höstterminen rakat in 37,5 högskolepoäng (=25 poäng enligt den gamla skalan). Visserligen är några av dessa tillgodoräknade från tidigare studier, men ändå – det låter ju rätt maffigt! 

Nu har jag en tenta på torsdag och en inlämning som ska vara inne på fredag. Marknadsföring. Intressant, faktiskt, om man bara hade haft lite mer tid att läsa. Jag har ju trots allt familj, och ett företag att sköta. 

Under våren ska jag dock dra ned rejält på tempot och går bara en kurs, på kvartsfart. Digital videoproduktion. 

Så nu kan ni kalla mig Stellan Spielberg.

One thought on “Stellan student”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *