Kungen kommer till byn

…fast nu pratar vi inte om Kalle Sexton, utan en helt annan kung. Kungen av grillade burgare och krispiga fries – och han kommer till byn där jag bor. Imorgon.

Jag blir nästan lite skakis. 

Jag har redan en Doddes fyra km norrut, Burger King etablerar sig en halvmil söderut. 

Det kan jag leva med.

Lätt.

🙂

12 thoughts on “Kungen kommer till byn”

 1. Ooooh, vad gött att kunna variera kosten lite! Dessutom måste jag ju säga att B.K håller snäppet högre klass än Donken!! Vi ses väl där tänker jag!!

 2. Hehe, det gör vi säkert. Och jag håller med: Jag gillar också kingen bättre, normalt sett. Men det finns starka konservativa krafter i familjen, som har svårt att tänka sig nåt annat än McFis-meny eller Chicken McSnuggles.

 3. Ledsen att behöva säga detta, M, men kineserna är rökta. Det blir man lätt när man serverar mat som är garanterat fri från smak.

 4. Har de gett upp den heta “singapore chicken”? Fast det är klart, när Steam flyttade försvann väl 90% av försäljningen.

 5. Tänkbar förklaring. Singapore Chicken har jag aldrig testat, men sist jag beställde mat där, trodde jag att de utsatt mig för någon slags practical joke. Det var så mjäkigt att jag nästan började grina.

 6. Burger King är jag inte särskilt bekant med. Hos oss är det Max som gäller! Och Big Boy.

  Om jag nån gång släpas in på McD blir jag alltid gråtfärdigt besviken. Deras framgång är en gåta.

  Cecilia Ns senaste bloggpost..Årsredovisning 2008

 7. Yihaa! Och jag som skall ner till Sveriges framstjärt (f-låt, framsida) om fredag. Skulle kunna bli nåt grillat där vid motorvägen till helgen. Snart kan man ju bosätta sig i Spekeröd 🙂

  Pär N.s senaste bloggpost..Värmande i vinternatten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *