Året börjar bra

Jag satt just och funderade på om jag skulle skratta eller gråta, när allas vår Anne i sin Facebook-status konstaterar att vi idag sett “the weirdest press release so far this year.”

Och visst är det så. 

För Myresjöhus utskick om “Smaksatta hus” är verkligen konstigt. Jag undrar hur mycket man pröjsat Peter Skogström (Årets kock 2006) för att tota ihop “fem unika skånska recept” som passar till fem av företagets hustyper. 

Huset här intill heter till exempel Brantevik och till denna kåk vill den gode Skogström servera Stekt sillarumpa med gurkpickels och potatispuré. 

Och visst, jag förstår. Sillarumpa i Brantevik, vem vill inte ha det?

2009 är ungt, men börjar lovande. Man kan bara hoppas att PR-byråerna fortsätter sitt outtröttliga arbete med att underhålla oss. Det kan bli riktigt kul.

3 thoughts on “Året börjar bra”

  1. Hur tänkte de nu?

    Jag vill inte ha ett nybyggt hus som är inpyrt med stekos från “sillarumpa”, även om det smakar aldrig så gott. Eller vill de påskina att köksfläkten är alldeles ovanligt effektiv i detta hus?

    Annars ser huset helt OK ut och Brantevik har jag heller inget emot…

    Eva Kihlströms senaste bloggpost..Rea-rekord!

  2. Jag satt som en fågelholk när jag läste pressutskicket. Smaksatt hus??? hur gör man då? Ska man slicka på tapeterna eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *